Το ESCAPE Car & Bike Fourni Rental
σας καλωσορίζει στο νησί
Φούρνοι Κορσεών

Με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ή ενοικιαζόμενο μηχανάκι του γραφείου μας, ανακαλύψτε τις μοναδικές ομορφιές αυτού του παλιού πειρατικού λημεριού, με τους μαγευτικούς κολπίσκους και τα καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά τους. Επισκεφθείτε παραδοσιακά χωριά και μικρούς οικισμούς και γευτείτε τα φρεσκότατα ψάρια του νησιού. Μ’ ένα ασφαλές και αξιόπιστο αυτοκίνητο ή δίκυκλο, η περιήγησή σας στους Φούρνους γίνεται μια αξέχαστη και ανεπανάληπτη εμπειρία.

Στόλος Ενοικιαζομένων αυτοκινήτων

Crossover

Η κατηγορία Crossover,  περιλαμβάνει μικρά πολυχρηστικά SUV. Ρίξτε μια ματιά στο τι προσφέρουμε και βρείτε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει!

Compact

H κατηγορία Compact περιλαμβάνει αυτοκίνητα που είναι πολύ δημοφιλής στους πελάτες μας. Υπάρχει αρκετός χώρος για τους επιβάτες στο πίσω κάθισμα για άνετο ταξίδι.

Fourni-rentals-Small-escape

Small

H κατηγορία Small περιλαμβάνει μικρομεσαία αυτοκίνητα γνωστά στο ευρύ κοινό. Υπάρχει αρκετός χώρος οστόσο για τους επιβάτες στο πίσω κάθισμα.

Fourni-rentals-mini-escape

Mini

Η μικρότερη κατηγορία η Mini Cars.
Μίνι μέγεθος, αυτοκίνητα ιδανικά για το πάρκινγκ.Η κατηγορία αυτή είναι ιδανική για τέσσερα άτομα με μικρές αποσκευές.

seat mii Gr

Mini A/T

Μικρή – αυτόματη κατηγορία  είναι η Mini A/T. Μίνι σε μέγεθος, είναι ιδανικά για το πάρκινγκ. Διθέσια καθώς και αυτόματα είναι τέλεια για ξεκούραστες διακοπές.

Στόλος Ενοικιαζομένων μηχανών

Fourni-rentals-Bikes-A-escape

Α' Κατηγορία

150cc - 200cc

Τα μηχανάκια της Α’ Κατηγορίας εκτιμούνται ευρέως από τους πελάτες για τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και την καλύτερη απόσταση σε χιλιόμετρα. Τα μηχανάκια σε αυτό το τμήμα έχουν σχετικά μεγάλο μέγεθος και φέρουν σπορ και εκπληκτική εμφάνιση.

Fourni-rentals-Bikes-B-escape

B' Κατηγορία

Τα μηχανάκια της Β’ Κατηγορίας που προσφέρονται από εμάς διαθέτουν Στυλ και σας προσφέρουν υψηλής απόδοσης βενζινοκινητήρα. Αυτά τα μηχανάκια θεωρούνται πολυτελείας στην μεσαία κατηγορία.

Γ' Κατηγορία

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών στην Γ’ Κατηγορία . Κυβισμού 50cc όσο και 80cc εμπίπτουν στην κατηγορία των μικρών μηχανών 2χρονοι μονοκύλινδροι κινητήρες υψιλής απόδοσης.

Fourni-rentals-Bikes-ATV-escape

ATV Κατηγορία

Τα  ATV QUAD που προσφέρονται εκτιμούνται ευρέως από τους πελάτες μας για την εκτός δρόμου ικανότητα, την καλύτερη σταθερότητα και την ασφάλεια των 4 τροχών. Η ATV Κατηγορία θεωρείται παντός εδάφους στην κατηγορία υψηλών προδιαγραφών.

Οι Φούρνοι Κορσεών – Ικαρίας είναι ένα σύμπλεγμα νησιών νοτιοδυτικά της Σάμου και νοτιοανατολικά της Ικαρίας. Το σύμπλεγμα αποτελείται από 17 νησίδες και βραχονησίδες, από τα οποία μόνο τα 2 μεγάλα, Φούρνοι και Θύμαινα κατοικούνται, ενώ η έκταση του είναι 45,2 τ. χλμ. Το σύμπλεγμα των νησιών έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα βιοτόπων “NATURA 2000”.

Υπηρεσίες

• Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
• Ενοικιάσεις Μηχανών
• Ενοικιάσεις Scooters
• Ενοικιάσεις 4Τροχών
• Τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις
• Ασφαλιστική κάλυψη προς τρίτους
• Μερική ή πλήρης μικτή ασφάλεια κατόπιν συμφωνίας
• Ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος (μόνο στα αυτοκίνητα)
• Απεριόριστα χιλιόμετρα
• Δωρεάν οδική βοήθεια σε όλο το νησί μέσα σε λιγότερο από μια ώρα (08:00-22:00)
• Χάρτη των Φούρνων και πληροφορίες για το νησί
• Καθαρά και ελεγμένα οχήματα από το προσωπικό πριν από κάθε παράδοση

Escape στους Φούρνους Κορσεών

To ESCAPE Car & Bike Fourni Rentals είναι μία επιχείρηση ενοικιάσεως αυτοκινήτων και δικύκλων στο νησί των Φούρνων Κορσεών. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται από το 1997 και η έδρα της βρίσκεται στο χωριό Φούρνοι, στο λιμάνι του νησιού. Ο στόλος της επιχείρησης αποτελείται από καινούργια αυτοκίνητα καθώς και μια μεγάλη γκάμα δικύκλων από ευρωπαίους και ιάπωνες κατασκευαστές.

Ώρες εργασίας

Δευτέρα - Κυριακή : 08:00-21:30 Hrs
(Τηλέφωνο μέχρι και: 23:30 ώρα)

Έδρα μας

Φούρνοι Κορσεών T.K. 83400
Τηλέφωνο: +30 22750 51514
κινητό τηλ. : +30 6977455582
                +30 6946955119
Fax:      +30 22750 51514
Email: info@fourni-rentals.com - gbikes@hotmail.com